2018. március 15., csütörtök

Csikójátszófal

Egy nagyon kedves ötletre bukkantam a minap a neten szörfölve. 
Matatófal. Minden kisgyerek szereti a reteszeket, kilincseket és számológépeket, telefonokat piszkálgatni. Sokszor órákat elvannak ezen játékokkal. aztán valaki okosan kitalálta, hogy tegyük egy nagy táblára és lekötjük a gyereket jó ideig. Fejlődik a kézügyessége és játszik is. Íme az én kedvencem. Remélem Andrisnak is lesz ilyen a szobájába hamarosan.


- Miért lett vállalkozó?
- A kereskedelemben dolgozom/tam értékesítőként régóta. Mindig is szerettem volna valamit csinálni, ami saját. Több tervem is volt, de lehetőségem viszont sajnos sokszor nem volt rá, hogy megvalósítsam. Míg meg nem született a kisfiam, aki már lassan 4 éves.

- Honnan jött az ötlet magához a termékhez, a matatófalhoz? Mi volt  a koncepció az elején, mikor az első elkészült és kinek készült? Van személyes vonatkozás?
Az ötlet adott volt, ha interneten rákeres valaki a matatófalakra nagyon sok találatot fog látni. Mi is szerettünk volna a fiúnknak, de nem igazán találtunk olyat, ami nagyon tetszett volna, ezért gondolkoztunk, tervezgettük, hogy milyen is legyen. Végül elkészült.  Nagyon tetszett mindenkinek a környezetünkben (sok kisgyereke szülőt ismerünk). Megkértek mások is, hogy csináljunk ilyen vagy olyan alkalomra, javasoltuk, hogy hát miért nem csinálják meg!?
De senki sem akart foglakozni az üggyel.
 Ekkor támadt az ötlet, hogy elkezdhetnénk foglalkozni vele.

- Milyen anyagokkal dolgoznak? 
Maga a tábla anyaga fa, gyermekbarát festékkel festve, a matatófalakon található eszközök pedig műanyag, fém, textil, filc anyagokat tartalmaznak, igyekeztünk mindenből egy kicsit, hogy minél több anyaggal ismerkedhessenek a gyerekek. Ami fontos, hogy ezek az eszközök be lettek vizsgáltatva a TÜV-nél, Magyarországon mi vagyunk az elsők, akinek ez a terméke engedélyt kapott a hivatalos forgalmazásra. Nagyon szigorú követelményeknek kellett megfelelniük.

- Kiknek ajánlaná elsősorban a matatófalat? Hány éves kortól, mennyi éves korig?
 Itt mondhatnám azt, hogy mindenkinek, aki szeret matatni, piszkálni, mellette pedig fejlesztheti tudását az apró kis mozdulatokkal. Első sorban 3 éves kortól ajánljuk, ezt mindenki saját belátása szerint dönti el, hogy mikor szeretne gyermekének. Ajánlani szoktuk minden esetben a falra rögzítést, illetve a fokozott felügyeletet. 3 éves kor felett már kevésbé akarnak mindent a szájukba venni, vagy akár nyalogatni a picik. 

- Milyenek a visszajelzések? 
Mindenki nagyon elégedett, sok pozitív visszajelzést kapunk.

- Mennyi idő és munka, míg egy ilyen matatófal elkészül az elejétől a végéig? 
Mindent összevetve, ha előkészítek mindent a szereléshez körülbelül 1-1,5 óra. 
- Milyen kérés volt a legérdekesebb, legelképesztőbb eddig? 
Egyelőre nem volt még ilyen kérés, sok esetben kérnének más eszközöket a táblákra, például lámpát stb. De sajnos ezeket nem tudjuk megvalósítani (egyelőre). Minden új eszközt, amit szeretnénk rárakni be kell vizsgáltatni, nem lehet össze-vissza bármit rárakni. Ezeknek megvannak a szabályai, hogyan lehet gyártóként elkészíteni/árulni a matatófalakat. Vannak olyan egyszerű eszközök, amiket nem is engedélyeznek felhasználni. Nekem az volt a célom, hogy, amit csinálok, az legyen biztonságos is.

- Mik a távlati tervek a jövőre nézve? 
Szeretném bővíteni a kínálatot új formákkal és eszközökkel. Sok terv van, ami a megvalósításra vár, de egyelőre győzzük teljesíteni a rendeléseket.



5 megjegyzés:

  1. Szüksége van egy személyes vagy üzleti kölcsönre stressz és gyors jóváhagyás nélkül? Ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot ma, mivel jelenleg kiemelkedő kamatozású hiteleket kínálunk. A hitelünk biztonságos és biztonságos, További információkért és alkalmazásért kérjük, válaszoljon erre az e-mailre. (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés

  2. Szüksége van személyi kölcsönre, befektetési kölcsönre, üdülési hitelre, vállalkozási hitelre, diákhitelre, lakáshitelre vagy bármilyen kölcsönre? 2%-os kamattal kínálunk hiteleket. Kedvező árú kölcsönöket kínálunk 5 000 és 8 000 000 dollár között. További információért lépjen kapcsolatba velünk a (digitalloancredits@gmail.com) címen.

    VálaszTörlés

  3. Szüksége van adósságrendezési kölcsönre a számlák kifizetéséhez? Szeretnéd még ma kordában tartani adósságaidat? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlat most? Kölcsönre van szüksége a számla kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásfejlesztési hitel? Vállalkozásindítás, oktatás, adósságkonszolidáció keménypénzes kölcsön bárkinek? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönt kínálunk alacsony, 2%-os hitelkamattal, El. e-mail: (digitalloancredits@gmail.com)

    VálaszTörlés


  4. Üdvözöljük! Hitelért vegye fel a kapcsolatot a fenti e-mail címen. postázási cím. Vállalkozási vagy személyi kölcsönre van szüksége? Magánszemélyeknek és cégeknek 3.000 €-tól 600.000.000 €-ig nyújtunk hitelt éves 2%-os kamattal. Bővebb információ e-mailben E-mail: (digitalloancredits@gmail.com)

    VálaszTörlés
  5. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VálaszTörlés