2018. április 1., vasárnap

Herbarting és a kávé!

A post termékmegjelenítést, reklámot tartalmaz.

Aki ismer, tudja, hogy nagy kávé rajongó vagyok. Nehezen, morcosan  kelek reggel,  az első kávémig. Ha vidámra kávéztam magam, akkor már bátran lehet hozzám szólni.
Néha megfordul a fejemben, hogy kávéba áztassam magam is, nem csak a gyomrom. Hátha akkor könnyebben fel tudok kelni, egy nehezebb éjszaka után is. Azt hiszem valaki megsejthette ezt a gondolatomat és lenyúlta az ötletem. Na de nem fogok jogdíjat kérni érte, hanem inkább kipróbálom.




Kávés tusfürdő?
Rögtön felfigyeltem rá. Izgatott a tudat, hogy hogyan készül, mik kerülnek bele, milyen illata is van...
A kávéról köztudott, hogy tele van antioxidánsokkal és sok remek tulajdonsága van még. Mi lesz, ha ezt bele tesszük pár összetevővel egy tusfürdőbe? Fantasztikus illat, ébresztő hatás, élénkítés. Legszívesebben nem magamra kenném csak, hanem jó alaposan meghúznám, mint a kávés bögrémet. 
A színe kicsit bizarr, de megszokhatóan. Kávé barna. A fejemben minden tusfürdő fehér vagy átlátszó. Ez most nem. Így még jobban kitűnik a tömegből. És nem tudom, hogy maga a tudat vagy tényleg, de élénkít, felébreszt. Szemcsés felületével az elhajt hámsejteket is leszedi. Így még egy piros pont neki. Nem szárít, hanem hidratál is ráadásul. 
És akkor nem említettem még, hogy természetes összetevőkből készül, nem tartalmaz káros anyagokat!

Újabb remek termékre leltem, amit bátran ajánlok a nehezen ébredőknek, a nem megszokottat keresőknek.

Ezúton is köszönöm a Herbartingnek a terméket!






1 megjegyzés: