2018. május 5., szombat

Anyukák, akik mertek nagyot álmodni Lilla világa



- Miért lettél vállalkozó?
Még nagyon az elején járok a dolognak, kisfiam mikor megszületett, már akkor éreztem, hogy valamit kezdenem kell magammal otthon. Előtte is voltak már ilyen terveim, csak nem tudtam mivel kellene foglalkoznom. Ez után már adottak voltak a baba-mama termékek. Eleinte csak neki készítettem ezt, azt, innen jött az ötlet, hogy eladásra is csinálhatnám, és végülis bevált a dolog.



- Hogyan tudod a vállalkozást, az otthondolgozást összeegyeztetni a családdal, háztartással?
Egészen egyszerűen, egyedülálló anyaként sokat nem kell főznöm, takarítanom is csak a kisfiam után, na meg magam után. Többnyire akkor dolgozom mikor ő bölcsiben van, és este, ha elaludt. A Délután pedig csak az övé, kivéve, ha valami extra munka adódik.
 - Milyen termékeket gyártasz elsősorban és kiknek ajánlanád?
Baba-mama termékeket készítek, piciknek rágókákat, cumiláncokat, kiegészítőket varrok a gyerekszobába és utazáshoz. A nagyobbaknak pedig ovis felszerelést. Ruhákat is készítek, vagyis inkább csak díszítem, transzferálom és kézzel festem a mintát rá, a szülinapos ruhák nagy kedvencek. Vannak további terveim, de ez még titok.


- Melyik termék a kedvenced?
A takarók a kedvenceim, főleg ha rám bízzák a végeredményt. Igazán egyedi lesz mindegyik.

- Változó termékkörrel dolgozol vagy a megszokott termékek vannak nálad általában?
Nagyjából ugyan azokat készítem, de mindenkinek személyre szabottan, nem szokott két ugyan olyan dolog kikerülni a kezeim közül.
- Honnan szerzed be az anyagokat, hozzávalókat?
Igyekszem mindent magyar gyártótól.

- Milyen egyedi kérések voltak, amik nagy feladatot adtak neked?
Van egy-két régi visszatérő vásárlóm, akik mindig kitalálnak valami olyat, amivel okoznak pár álmatlan éjszakát.. Mindent sikerült teljesítenem.



- Mit tanultál elsősorban a munkádból?
Kitartónak és erősnek kell lenni! És persze nagyon nem egyszerű.. Egy munkanap nem 8 órából áll sajnos, de örülök, hogy a saját magam főnöke vagyok. És nem kell korán kelni reggel.

- Mi a leghálásabb és leghálátlanabb feladat, munkakör, dolog a Lilliavilágával?
A leghálásabb dolog az a boldogság, amit kapok egy-egy termék átadása után. Az utálatos pedig a marketing rész, ezt valaki átvehetné tőlem.

- Milyen visszajelzéseket kapsz a munkáddal kapcsolatban? Mit szólnak az ismerősök, rokonok, barátok?
Szerencsére nagyon jók a visszajelzések, sokan ajánlanak interneten és személyesen is. Nagyon örülök neki. Az ismerősök, rokonok, barátok pedig maximálisan támogatnak mindenben.

- Mik a jövőbeli terveid?
Egy weboldal először is. És jó lenne több idő, hogy a sok ötletet megvalósítsam, ami még a fejemben van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése