2018. május 12., szombat

Papp-Szakál‎ ‎Annamária- Bide

 - Nem szokványos vállalkozás a tiéd. Mesélnél róla, mivel foglalkozol?
Persze, nagyon szívesen. 
Cégünk röviden olyan vécé csészével foglalkozik, melynek porcelán gallérjába már gyárilag beépítve készítik a bidé fúvókát. Így kapunk wc+bidé egyben fajanszt. Ezt a Török 12 év garanciás terméket forgalmazzuk szlovákiai társammal.
https://www.creavit.com.tr/

- Hogyan jött ez a munka ötlete?
Anno 2014 nyarán szlovákiai barátom azzal a kéréssel fordult felém, hogy a kinti vállalkozását elindítanám-e Magyarországon. Tudtam mivel foglalkozik (akkor már 6 éve), ezért rögtön igent mondtam. 
Hatalmas munka volt, mivel sok cikket is tartalmaz az oldalunk és ezt mindet magam fordítottam le magyar nyelvre az akkor 3,5 éves fiam mellett és a pörgős Otthon Centrumos ingatlanozásom mellett.




- Mit lehet tudni a termékeitekről? Miért jó?
Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége :)
Mivel semmilyen elektromos kapcsolatot nem igényel és nincs agyonra bonyolítva, ezért az előnye még az is, hogy ahol pici a fürdőszoba ott a wc+bidével egyszerre bidéje és vécéje is van a vásárlónak. Így pénzt és helyet megtakarítva.

- Miért jobb a bidé, mint a hagyományos wc?
Lényegében ez egy hagyományos wc, csak kapott plusz bidé fúvókát, melyet egy egyszerű egykaros zuhany csapteleppel kötnek össze. Így tudjuk irányítani a fúvókából áramló langyos vizet és annak erősségét, sugarát.

- Milyen anyagokat használtok elsősorban? 
A gyár 1963.-ban kezdte meg működését.
Próbáltunk más gyártót is, de a Creavit csaladi vállalkozás és nagyon komolyan veszik a termékeik minőségének küllemének fontosságát. Ezért is tart 12 évig a garancia. Szóval egy magas minőségű porcelánról van szó és antibakteriális műanyagból készült ülőkékről.

- Nem furcsa, hogy ezt, a most még mindig luxusnak számító terméket árulni, ami szó hallatán már sok ember a szemét is lesüti?
Ennél a kérdésnél kicsit azért akadok meg, mert többször találkozom azzal, hogy miért ilyen olcsó ez a termék. 
A piacon igaz sokkal többet tudó okos vécék is vannak, melyeknek ára a 250 000- 1,5 milló forintig is elmegy.
Ahhoz képest nálunk 56000 forinttól 155000 ig talalhatóak bides vécék.
Szóval...mi olcsók vagyunk. 
Ha úgy vesszük nem veszünk 2 db terméket csak egyet. Nem fizetünk a gépésznek csak 1x.

- Hogyan tudod a munkád az anyasággal összeegyeztetni?Hát igen..
Nincs nagymama segítségünk. Férjem alkalmazottként dolgozik, így 17-ig szigorúan bent van a munkahelyén. 
Rettentő nehéz volt pici baba mellett és egy ovis mellett üzletelni. 
2x 1 héten bébiszittert hívtam délelőttönként. Aztán estig fogadtam a hívásokat akármikor. Rendes pici fiam van. Nem sírós. Talán érezte, h most jól kell viselkedni mert anya ügyféllel beszél. Persze sokszor mondták is, hogy hallják pici baba van.. 
De túléltük. Most már kezdődik a bölcsi és hát rengeteg tervem van. Városépítész vagyok és Lakberendező is. Meg sorolhatnám.. Próbálom képességeimet jól szervezve jól kihasználni a jövőben szuperül érvényesíteni. Jelenleg üzleti útra megyek Isztambulba. A gyerekek Szlovákiában lesznek ez idő alatt Szüleimnél.




- Mit üzennél a többi vállalkozó anyukának?
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok az álmai felé haladó útján.

1 megjegyzés: