2018. június 4., hétfő

Külön idő




Már régóta szerettem volna erről írni nektek a blogon.
3 gyermekem van, mint sokan tudjátok. Kevés időm és rengeteg tennivaló. De igyekszem mindhárom gyerekkel minőségi időt tölteni. Vagy csak úgy, együtt lenni.
Imádom a csendesebb, nem rohanós, hétvége reggeleket, mikor az ágyban lustálkodhatunk és meséket nézünk. Imádom az este összebújós, rituálés, mesézős, elbúcsúzós, álomittas együttléteket. Imádom a kacagós, bicajozós délutánokat. Viszont jó lenne osztódni és külön-külön is mindhármukkal foglalkozni.
Daniellával megoldottuk. Vele hetente kétszer együtt karatézunk. Andrissal heti kétszer babafoglalkozáson vagyunk, Kerekítőn és Baba-mama klubban. Na de Viki eddig szegénykém kimaradt. Hiányzik a kis kacagós cinkossága, mikor csak rá figyelek. Minap a pici mamánál volt, Danci ovis kiránduláson, így a kis középsőmet elvittem egy saját kalandozós délutánra. Imádtam. Jó volt, csak vele is lenni. Kis napsugár ő. Néha hisztis, néha kacagós kisördög. Annyira más mindhárom gyermekem.
Szóval azt hiszem minden gyereknek "Jár" csak a vele való idő. Valami klassz dolgot ki kell találnom, ahol ketten csinálunk valamit. Talán valami rajzolós dolog illene legjobban nyuszikához. 
Na de hová passzírozzam be még az időmben? És mit is, hol is?

Ti mit gondoltok több gyerekesek? Szoktatok külön-külön időt is szentelni rendszeresen a csemetéknek? Megvan, hogy kivel mit csináltok mindig? Nagyon kíváncsi vagyok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése