2018. augusztus 8., szerda

Az idő hasznos eltöltése a cél-online kurzusok 1!


Kisgyerekes anyukaként sok mindenről hajlandó voltam és még le kell mondanom, de egyvalamiről nem vagyok hajlandó! Az a tanulás. Mindig szeretek újat megtanulni, valami mást, valami teljesen tőlem szokatlant vagy képezni magam a meglévő dolgokból. De vidéken, 3 kisgyerekkel, változó időbeosztással nem könnyű. Márpedig nekem ők az elsők, a csemetéim. Így kompromisszumot kell kötni. Nagyon sokféle képen megoldható már a mozgás, képzések és lassan bármi. Az egyik ilyen az online kurzus. Tudtad, hogy nem csak egy diétát, de bármilyen mozgásformát, egy új szakmát is elvégezhetsz online? Nagyon praktikus dolognak tartom, mert így te tudod irányítani mikor, mennyit tudsz megtanulni. És bizony van, hogy ez este 10-re datálódik vagy korán, a reggeli baba ébredés előtt. "Énidőnek is fölfogható, de sokszor szükséges, hiszen az anyukákat nem biztos, hogy visszavárja a régi munkahelyük vagy az nem alkalmas a gyerekes léthez. Bevallom, nekem is nehezen megy kitalálni, újra megalkotni magam, a hivatásom. Keresem a területet, amin elhelyezkedhetnék úgy, hogy a gyerekeim se szenvedjenek anyahiányt, a hobbym is űzhessem, de bevételünk is legyen azért, ne csak férjem "tartson el", akárhogy is szívesen megteszi. Sok helyen már két gyerek után vállat vontak, ha jelentkezni merészeltem munka ügyben, pedig nem vagyok sem válogatós, sem túl nagy igényű. Így marad a képzés egyelőre, aztán meglátjuk.


Kicsit körülnéztem a "piacon", miket lehet online elvégezni. Szívem szerint most azonnal belevágnék az összesbe, de hát ez lehetetlenség, nem vagyok időzsonglőr sajnos, sem időmilliomos. Pedig milyen jó is lenne. De megsúgom, amint időm és manók engedik, egybe-kettőbe bele fogok vágni mindenképpen.És mivel rengeteg izgalmas kurzust találtam nektek, így ketté szedem, hogy ne legyen annyira tömény.
Addig is tiétek a pálya.
Az első amit ajánlani szeretnék nektek, az egy olyan kurzus, amire nekem is égetően szükségem lenne.

A 160 gramm blog szerzőjétől, Lupui Izától
-Szénhidrátszámolás, elsősorban IR(inzulinrezisztencia), cukorbetegség esetén. 
De azt hiszem ez egy olyan dolog, ami a nem csak az ilyen betegségben szenvedőknek jön jól, hanem túlsúllyal rendelkezőknek és egészségtudatos életvitelhez is. Sajnos a kalóriaszámolás nem könnyű műfaj. És nagyon sok múlik az étkezésen. Az életünk minősége, hossza is és az, hogy milyen betegségek kerülnek el általa. Itt megnézhetitek pontosabban, miről is van szó. 
Így ír róla a kurzus készítője:
Inzulinrezisztensként az a célod, hogy megelőzd a cukorbetegséget? Cukorbetegként az a célod, hogy egyensúlyban tartsd a vércukorszintedet a szövődmények kialakulásának megelőzése érdekében?
Nem kis feladat egyik sem, és valószínűleg azért vagy itt, mert tudod, hogy sok múlik az étkezésen, de bonyolultnak találod a számolást.  
A szénhidrátszámolás kurzusom egy videós kurzus, ahol példák mentén tanítom meg, hogyan tudod kiszámolni az ételeid szénhidráttartalmát. 

Nem ígérem, hogy a videók megtekintése után profi leszel, mert a rutint gyakorlással tudod megszerezni. Most megismerheted a szénhidrátszámolás alapját, egy számolási módszert, amire tudsz építkezni. Amikor a kurzus utáni első reggelidet fogyasztod, nem leszek ott melletted, hogy ellenőrizzem, kiszámoltad-e a szénhidráttartalmát. Abban tudok segíteni, hogy ki tudd számolni, ha akarod. Akarod? Iratkozz be akkor!
Ha meg is rendelnétek, most egyedi kuponkódommal 20%-al olcsóbban megtehetitek itt, csak írjátok be: ADRICH20

Mákgubó, Panyi Zsuzsi találmánya, ami egy olyan online kurzus, amit folyamatosan én is figyelemmel kísérek, olvasom a leckéit és sokat tanulok belőlük. Elsősorban instagram és facebook, marketing és márkaépítés, de még ezer dolog szóba kerül, ami téged érdekelhet.


Panyi Zsuzsi vagyok, a Mákgubót azért hoztam létre, hogy iparművész, kézműves és alkotó nőknek mutassam meg, hogyan menedzseljék Önmagukat, vállalkozásukat és érjenek el anyagi sikereket, az alkotói szabadság megőrzése mellett. Ehhez képzéseket és személyes segítséget adok. Honnan jött a Mákgubó név? Az évek alatt rengeteg fantasztikus művészt ismertem meg, akik minőségi, gyönyörű kézműves termékeket állítanak elő. De láttam, hogy másik munkát kell mellette csinálniuk, hogy megéljenek, sokszor olyat, amit nem szeretnek. Szomorúan hallgattam, hogy nem tudnak továbblépni, nem tudják elindítani vagy beindítani a céget. Ilyenkor mindig egy mákgubót láttam magam előtt, ahogy bent zörögnek a mákszemek, és nem tudnak kitörni! Hát, ezért lettünk Mákgubó, hogy segítsünk végre kitörni az iparművészeknek és kézműveseknek! Miért érdemes Panyi Zsuzsitól tanulni? Kisgyerekes anyukaként 4000 Ft-ból kezdtem a kézműves vállalkozást. Végigjártam a vásárokat, felépítettem a márkanevet, a webáruházat, és ma már jövedelmező vállalkozást tudhatok magaménak. Eközben megszereztem az online marketing diplomát. Az egyetem mellett éjszakákon át tanultam még magamtól az interneten, kísérleteztem a legújabb marketing eszközökkel. Voltak nagy kudarcaim és sok minden jól működött. A panyizsuzsin teszteltem mindent, amit ma tanítok.

Itt megtaláljátok a Mákgubó kurzusait.




                                fotó: Csercsik Judit
Mozognál valami izgalmasat, de nincs időd elmenni valahová? Szuper hírem van. Mahasti online hastánckurzust indított, így akár a szobádból is megtanulhatod az alapjait e szépséges táncnak. Itt olvashatsz róla bővebben is tőlem és itt megnézheted, kipróbálhatod ingyenesen is, mielőtt belevágsz egy egész koreográfia elsajátításába, amit megtehetsz itt. Órákat tudnék írni róla, miért ajánlom a hastáncot és miért pont Mahastit, de most nem teszem, inkább cselekedjetek és próbáljátok ti magatok ki!
Honória gyönyörű termékeiről írtam már nektek korábban. Most ő is indít egy nagyon klassz kézműves kurzust. Hajrá!








Morvai Lindától nagyon klassz blogtuning leckéket vehetsz.
Így ír róla:
 Több mint 7 éve blogolok, nagyon sokat foglalkozom vele, hogy egyre jobb, érdekesebb, különlegesebb legyen a blogom. Rengeteget olvasom mások blogjait is, mert egyrészt érdekel, másrészt ez némileg a munkám része is. Sokszor látom azt, hogy egyes blogok (de céges weboldalak is) bizonyos változtatásokkal sokkal jobbak, érthetőbbek, egyszerűbben kezelhetőek, “olvasóbarátabbak” lennének. Van, aki úgy érzi, ötlethiányban szenved vagy a motivációja csökken, nem tudja, merre haladon. Ezekben segítek én teljesen személyre szabottan, kifejezetten az adott blogra és Facebook oldalára koncentrálva, tabutémák, mellébeszélés nélkül.
Ez megint egy olyan lehetőség, amit kár kihagyni. Mindenki tud fejlődni, újat tanulni, így én is.
Itt elérhető Linda programja. Amúgy is érdemes benézni hozzá, mert nagyon izgalmas blogot vezet Konyhalál néven. Csak ne éhesen tedd, mert rengeteg finomabbnál finomabb ételreceptet találsz.




Máté Noémi edzésben tud sokat segíteni. Rövid, ám velős kis mozgássorozatokat kapunk nála, sok segítséggel. Gerinctornától a szülés utáni regenerálóig mindenfélét megtalálsz nála.

"Az egészség 2.0 egy olyan életmódváltó tréning, amiben a résztvevők megtanulhatják, hogy mi is kell ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Nem fix étrend, amit kinyomtathatnak, nem is konkrét edzésterv (bár ajándékba adok két mintaedzéstervet is), hanem a videókon keresztül arra próbálom rávezetni őket, hogyan találják meg azt az étrendet és edzésprogramot, ami nekik ideális. A videók segítségével könnyedén megtanulhatják, mire kell figyelni a mozgásforma kiválasztásánál és hogyan találják meg azt az étrendet, ami leginkább passzol az egészségi állapotukhoz, időbeosztásukhoz. 
Nyolc modul az egészséges életmód összetevőiről: stresszkezelés miértjei és hogyanjai, célkitűzések, étrendi alapok, edzéstervezés, majd ezek finomítása ahogy egyre több részlet kerül a helyére. 
A tanfolyam 10-20 perces videókat tartalmaz, semmi extra eszközre nincs hozzá szükség, csak figyelemre.
Noémi mozgásformáit itt megnézhetitek.


Üzleti Írástechnika Kurzus Máté Brigittával. Itt a "kis" beharangozója:
Máté Brigitta vagyok, a Lépcsőfok megalapítója. Több, mint 10 éve foglalkozom írással, a legapróbb fogalmazásokon át, a weboldalak szövegezésén át, számtalan szerkesztéssel a hátam mögött dolgoztam ki ezt a kurzust számodra. Azon vállalkozók közül is, akik szövegírással keresnek meg, sokan szívesen tanulnának, és nem feltétlenül az idejük a kulcs, ám nem tudják, hol tehetik meg. Pontosan tudom, hogy a szöveg, amellyel a leendő vásárló/fogyasztó találkozik – mint például ez -, kiemelten fontos. 
Ezért akkor is jó, ha Te magad meg tudsz írni egyet-egyet, vagy akár csak át tudod nézni másét. Tehát: Nem leszel kiszolgáltatva másnak, sem időben, sem anyagilag, sem pedig stílusban. Megtalálod a saját stílusod, irányod, és megkeressük, akiknek írsz (célközönség), és pontosan tudni fogod, mire van szükségük. 
„A tudás hatalom.” És én szeretném megosztani és továbbadni.

- Tanulj meg jó és hiteles szöveget írni vállalkozásod számára 3 hónap alatt, akkor is, ha még nem ismered saját stílusod - 

Te hogy állsz tartalmaiddal? Mikor nézted át utoljára szövegeid, hogy megfelelnek-e vállalkozásod számára? Már számtalanszor nekifogtál, de nem tudod jól szavakba önteni márkád, termékeid/szolgáltatásaid mondanivalóját? Végre változtatnál ezen? Szeretnéd azt az összeget, amit havonta szövegíróra költesz, vagy költenél, azt a vállalkozásod bővítésére fordítani?
Ha igen, akkor szeretettel várlak a gyakorlatokon alapuló, limitált létszámú kurzusomon, ahol közös a célunk: megtalálni saját stílusod, majd csiszolni, hogy azt fejlesztve saját magad tudd megalkotni, hitelesen, helyesen és jól weboldalad, és egyéb média felületeidre tartalmaid!

Tematika: az Üzleti Írástechnika Kurzus egy három hónapos, három részből álló online tanfolyam. Felépítése:
1. Saját stílus megtalálása, és fejlesztése szórakoztató és kötetlen témákon keresztül.
o Ez azért jó Neked, mert nem csak egy sablonmegoldást kapsz, hanem te magad fedezed fel stílusod, szakmai vezetésem mellett. A számtalan gyakorlat segítségével pedig még ötleteket is tudsz meríteni a későbbiekben, bármely tartalmadhoz! Pontosan tudni fogod, miben vagy erősebb, így arra tudsz fókuszálni!
2. Szakmai stílus megtalálása, és fejlesztése a különböző szakmai stílusok megismerése, és gyakorlása által, elmélettel alátámasztva,
o Kifejezetten hasznos lesz számodra, hiszen a javítások mellett pontosan látni fogod, kinek és miért írsz. Tartalmaid ez által pedig hitelessé válnak és vállalkozásod fogják szolgálni.
3. Saját vállalkozásod szövegezésének megalkotása és fejlesztése. Ezen szövegeket „elviheted” és felhasználhatod!
o Hangsúlyozom: Minden itt készült szöveged, azontúl, hogy személyesen javítom, és az út végéig kísérlek, mindent elvihetsz, és felhasználhatsz. Tehát úgy vágsz bele a megújult és magasabb minőségű stílusod képviseletébe, hogy egy csomó anyagod is lesz hozzá.
Jelentkezés: https://bit.ly/2NJFfXu

Ha már próbáltad könyvekből tanulni, netán kiszervezni, ami kudarcba fulladt, akkor érdemes meggondolnod, hogy te tudod legjobban megjeleníteni vállalkozásod miértjét, és termékeid, szolgáltatásaid előnyeit.
A cél, hogy azt a csillogó szemű vállalkozót lássák benned, aki végtelenül hisz saját maga termékében/szolgáltatásában, és erről írásban is képes meggyőzni bárkit!

A kurzus időtartama alatt 80-90%-ban gyakorlat alapú feladatokat kapsz, amelyeket minden alkalommal személyesen javítok ki, és építő javaslatokkal egészítem ki, hogy ezeket azonnal át tudod ültetni a mindennapi tartalmaidba!

A befejezést egyénileg befolyásolhatja esetlegesen 1-1 betegség, de alapvetően úgy alakítottam ki a határidőket, hogy kényelmesen betarthatóak legyenek a mindennapi életviteled és kötelezettségeid mellett.
Az Üzleti Írástechnikai Kurzus egy személyes workshoppal indul, ahol játékos gyakorlatokkal találkozhatsz, és belekóstolhatsz a következő 3 hónap metodikájába. Ezt követően a feladatok ki,- és visszaküldése online zajlik, a záró részek között lehetőség nyílik telefonos/Skype konzultációra is.

Kinek ajánlom?
- Azoknak, akik vállalkozásuk szövegeit maguk szeretnék megírni,
- Azoknak, akik nem szeretnének most még/egyáltalán nem szövegírót megfizetni (vagy épp nem tudnak),
- Azoknak, akik már próbálkoztak írni, de elakadtak,
- Azoknak, akik vettek már egy tucat könyvet, de a gyakorlatuk még mindig hiányzik,
- Aki szeretne jól, és hitelesen írni,
- Aki szeretné íráskészségét fejleszteni,
- Akinek egyedül nem/nehezebben megy,
- Aki nem tudja, hogy és hol kezdje, mi hiányzik,
- Aki szívesen ötletel, dolgozik, hogy fejlődjön!

A kurzus során a teljesen szabad stíluson át, a storytelling, a márka, a különböző célcsoportok, a közösségi média többféle stílusát (pl.: blog, poszt, cikk, weboldalszöveg, landing page, ajánlók, képaláírás, stb.) is gyakorolni (és megtanulni is) fogod!

Ami Rád vár: 
- Személyes figyelem és utánkövetés,
- Gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat!
- Ötletelés, közös munka, és megvalósítás! 
- Közösséget, belépést zárt csoportba, olyan tagokkal, akik szintén fejlődni vágynak és ezért tenni is hajlandóak!

Intenzív Üzleti Írástechnikai Kurzus
Ha van/tudsz most több időt fordítani írásod fejlesztésére, ami segíti vállalkozásod, akkor 3 főnek lehetősége van a 1,5-2 hónap alatt is elvégezni (a saját ritmusodtól függ a vége) a kurzust!
Nézzük a számokat, és azokat a foglalkozásokat, amelyeket érintesz a szakmai tartalom által:
1 Tudtad, hogy egy virtuális asszisztens (aki szövegírással is foglalkozhat) 10 óra munkáért elkér alsó hangon akár 30.000 forintot is egy hónapban? 
2 Egy üzleti coach, tanácsadó díja 10.000 forintnál kezdődik alkalmanként. Önismeret, motiváció, szakmai stílus megtalálása témakörében gondolkodunk.
3 Egy marketinges óradíját is hozzáadhatjuk, hiszen a kurzuson az is számít, hogyan-mely stílusban vagy a leghatékonyabb. Erre összesen: 30.000 Ft-ot fordítunk (igazából többe kerül,de számoljunk kisebb összegekkel).
4 A SWOT elemzést is megcsináljuk, írásos feladatokon keresztül, így erre is számolhatunk 30.000 forintot (egyszeri, soha vissza nem térő alkalom címén). 
5 Tudásanyag: Egy könyv ára/hó, azaz: 3.500 Ft,-/hó.
6 Szakmai közösség havi díja: megfizethetetlen, de a példa kedvéért legyen: 5.000 Ft,-/hó.
Ha mindezt megspórolnád, jelentkezz itt: https://bit.ly/2NJFfXu




Gondoltál már arra, hogy mi lenne, ha belefognál, és megtanulnád a videózás alapjait, csak végül elvesztetted a bátorságodat, vagy elvesztél a sok rád áramló információ között?
A "KEZDJÜK EL EGYÜTT A VIDEÓZÁST!"  tanfolyam tananyagában tapasztalt videós szakmai-gyakorlatvezető, Fabini Piroska veszi át veled részletesen a videókészítés alapvető kérdéseit.
A "KEZDJÜK EL EGYÜTT A VIDEÓZÁST!" online tanfolyam nem csak egy technikai ismertető, hanem már az elején is sok olyan kérdés tisztázására veszi rá a résztvevőket, amelyek elősegítik, hogy a videós tartalomkészítés végre ne nyögvenyelős, hanem szárnyaló, könnyed legyen!​ Milyen eszközök kellenek?​ Mobiltelefon, számítógép, internet. Ennek a tanfolyamnak a során  alap szerkesztési műveleteket tanulunk, úgyhogy ezt elvileg a legtöbb számítógépnek bírnia kell, ami arra képes, hogy filmet nézz vagy videójátékozz rajta. Milyen szoftverek kellenek?​ A Handbrake és a Lightworks ingyenes verzióját fogjuk használni. Mindkettő fut Mac és Windows op. rendszeren is, a letöltésükhöz kapsz segítséget. Ezen kívül egy Google felhasználói profilra (pl. Gmail) lesz szükséged. A megvásárolt tananyaghoz 6 hónapig férhetsz hozzá, tehát ezalatt nyugodtan haladhatsz a leckék feldolgozásával a saját tempódban. Most itt belenézhetsz abba, mit takar ez pontosan. Akár ki is próbálhatod ingyenesen némelyik leckét  ezen a felületen.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése