2018. szeptember 25., kedd

Anya táska 3 in 1 Moniro módra(Mom bag)




Mi a nő, az anya egyik legjobb barátja közvetlen a kávé után?

Hát a táska. Az anyák táskája külön faj amúgy is. Nagynak kell lennie, praktikusnak, könnyűnek, még könnyebben tisztíthatónak!
És mivel minden nő, anya kezében ott a táska, az sem baj, ha egyedi, így könnyen megkülönböztethető a többi nő táskájától.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy saját Moniro táskám van. Egy igazi anya táska. Nagy, egyedi, könnyen megkülönböztethető, mosható, praktikus, többféle módon használható. Imádom, mert fél perc és bevásárlószatyor lesz belőle vagy hátizsák. A gyerkőcnek kapaszkodó is van benne, ha netán a kezét valami okból kifolyólag nem tudjuk megfogni, mert momentán nagyon tele van a kezünk még két gyerkőcével vagy millió csomaggal. Szeretem, hogy a teteje nem cipzáras, ami könnyen elromlik, hanem behúzós. Könnyen ki és becsukom.
Nagyon aranyos kis jelzés mutatja, hogy anyuka vagyok, egy szurikáta, ami az egyik kedvenc kisállatom is. 
A színe nőies, finom. Három színből lehetett választani, én a szürke-rózsaszín kombót preferáltam most, de a türkiz vagy a mindenhez passzoló fekete sem kutya.
Az anyaga strapabíró. Volt már benne szörpkiömlés, morzsa hegyek is. Mostam nem egyszer a nyár folyamán. Csoki lenyomatot is kapott kis praclik által és kijött belőle. 
Bírja a huza-vonát. Kisfiam szívesen hordja körbe és körbe a lakásban, mikor pakolgatni való és cipekedni való kedve van. 
Egy kis zsebnek köszönhetően megtalálom a telefonom, kulcsom is könnyen, ami nálam nagy szó, mert valamiért mindig keresem őket. 
Van benne anyag. Azt hiszem nekem sikerült már a fél házat is bepakolni bele.

Fiatalos. Igazi fiatal tininek érzem magam, mikor a hátamra csapom és hasítok a kerékpárommal. :)

A táskát el tudom képzelni egy bevásárláshoz, egy kiránduláshoz, a mindennapokban és alkalmi szetthez is. 
Ha egyszer üres lenne, akkor könnyen elpakolható, kis helyen elfér. De anyukaként van olyan, hogy üres egy táska? Szerintem sosem! Az Mission Impossible...


Monironak további izgalmas termékei is vannak. Hamarosan még egyről fogok bejegyzést hozni nektek. Annyit elárulok, hogy az kukkantson vissza, akit érdekel az időbeosztás, jutalmazás, napirend...

Monirót megtaláljátok itt is:
https://www.facebook.com/moniro.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése