2018. szeptember 22., szombat

Koka Fashion hajpántok



Szponzorált tartalom


Ez a nap is eljött. Elbújt a napocska, szeles az idő, csepereg, borul, peregnek a fáról a sárga falevelek. Tova tűnik a nyár a melegével, vidámságával együtt. De nem szeretném még elengedni. Valahogy vissza kell csempésznem a mindennapokba. Vidámságot, napfényt, virágokat a szürke, monoton, napfény nélküli napokba...
Én minden napra megszavaznám. És te?

Megtaláltam hozzá a legnagyszerűbb kiegészítőt. Napfényt, nyarat idéző hajpántok formájában, amikre ha ránézek, rögtön jó kedvem lesz. Nem csak öltöztet, hanem több annál. Nyáridéző, melegséget adó. Jó kedv csalogató.
Ezt a két szépséget a Koka Fashiontól kapták lánykáim. Tényleg öltöztet.


Fotók: Picikék fotó




Lányok imádják és előszeretettel használják is. De nagy becsben tartják, így nem kerül elő bármikor! 
Egy fotózáshoz, ha valahová megyünk, ha csinos ruhába öltöznek, akkor kerül a fejecskékre. Mindkét hajpánt nagyon illik a gyermekeimhez. 
A fehéret Viki választotta. Olyan éteri, angyali vele.
A kék Dancihoz illik nagyon. Mintha a készítő neki készítette volna egyedül.
Karakán, feltűnőbb, színes, mint az ő egyénisége is. 
(Ha nekem is lenne hajpántom, akkor talán hozzám a piros vagy barackos változat illene legjobban.)

Itt ti is megnézhetitek a választékot. Egyedi elképzelések alapján készülnek ezek a szépségek. De a Koka Fashion nem csak gyönyörűséges fejékeket készít, hanem még szépségesebb ruhákat is itt. Bizony én csak ámulok és bámulok. Még mindig nem vetettem le a szépséges ruhák iránti vágyam. Igaz már nem hiszem, hogy valaha is divattervező lennék, mint gyerekkoromban. Már nem rajzolok és "tervezek", de továbbra is imádom az egyedi, a különleges ruhákat nézegetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése