2016. április 4., hétfő

Erőszak


Te ott! Hé!!!!!!!!!!Igen, te! És ön is uram! Ön is hölgyem, aki elfelejti, milyen nőnek lenni.
Tessék figyelni és olvasni! 

A mai téma a nők bántalmazása, megerőszakolása, a bántalmazott kislányok, családon belüli erőszaka, erőszakolása, az egykori barátnő, ismerős lány bántása, az utcán megtámadott ismeretlen nő megerőszakolása!
Mert dühít! Éget! Tehetetlen vagyok! Fáj! Bánt! 
Sosem bántott és erőszakolt meg senki(addig éljen is, mert én nem fogom hagyni magam, halálomig küzdök ellene, az tuti!). Sosem voltam ilyen helyzetben szerencsére és nem is szeretnék sosem. De a sosem az nem jelenti azt, hogy SOHA SEM lehetek ilyen helyzetben.
Egyszerűen mi folyik itt és máshol a nők bántalmazása, erőszaka, elnyomása ellen? Semmi! Egy nagy büdös semmi!
 Kifigurázzák. Meggyanúsítják, hogy ő tehet róla, miért nem védekezett, szorította össze a lábát vagy hagyta magát, miért volt ott, ahol vagy pont akkor...és sorolhatnám a nap mint nap szembe jövő brutális valóságot!
És ahogy sokan látják. 
Mert kiöltözött. Mert kihívóan viselkedett. Mert beparfümözte magát. Mert a felesége. Mert kiprovokálta. Mert megérdemli.
Egy nagy frászt!
Senki sem érdemel még hasonlót sem!

(Nem)Kedves erőszaktevő! Mit szólna, ha az anyjával bánnának így vagy a húgával, lányával, mint ahogy ön bánik az ismert/ismeretlen hölggyel?
Mit szólna, ha az ön beleegyezése nélkül tennének önbe valamit, amit nem szeretne? Vagy verné laposra öntől kétszer nagyobb kétajtós szekrény?
Nem értette, hogy a hölgy nem akarja? Nem kéri a társaságát és mást sem? Keressen olyan prédát, aki vállalja. Szép számmal található olyan is!
Önnek miért jó az, ha a nőnek nem? Miért öröm egy gyengébbet megütni?Bántani bármilyen eszközzel? Nem értem! Komolyan. Magyarázza már el! Használja ütésre a boxzsákot vagy törjön tányért!

Ön az bírónő, akihez szólok. Milyen alapon ítéli el a bántalmazott/erőszakolt nőt? Ön is járhat még így! Akkor ön lesz a hibás? Nem a férfi, aki kihasználta  a gyengeségét?
Nem kívánok ilyet, de megtapasztalás után változtatna a véleménye, az fix.
Bíróúr az ön gyermeke/felesége/anyja is lehetne egy közülük. Akkor is így ítélne?
Csoportos nemi erőszakért 2 év? Nehogy már? Nem bolti lopás ez, hanem sokkal de sokkal súlyosabb dolog!

És aki látja, de nem tesz ellene semmit? Könnyű elfordítani a fejet, mint másnak segíteni?Hol az embersége?Tud így tükörbe nézni?

És aki ezen viccelődik, az milyen személyiségű ember? Ember egyáltalán, Más fájdalmán, bélyegén, szégyenén, tehetetlenségén nevetni?

Mi folyik itt kedves világ?
Miért nem védjük meg a gyengébbeket szóval és tettel is?

Ne hagyjátok magatok nőtársaim!

http://nane.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése