2017. október 26., csütörtök

Nagy és titkos terv


Van nekem egy titkos tervem, ami hamarosan megvalósul. 
Két állandó rovattal fogok nektek jönni. 
Nem csak az "eszembe jut és pötyög valamit ide dologgal". Na nem vagyok a határidők nagyanyja, így hogy milyen rendszerességgel fognak érkezni, azt még nem tudom. De kell, valami állandóság is. Szeretném e blogot is kicsit felfejleszteni, olvasókat toborozni. Kicsit kiterjeszteni a szárnyam. Mindenféléről írni. De maradok főként az anyaság berkein, hiszen ez a fő életem.

Az egyik rovatban az anyukákról, termékeikről, erősségükről, munkájukról olvashattok majd. Anyukák, akik mertek nagyot álmodni címmel várhatjátok hamarosan.
Interjúból és az anyaságukról, a nagy terveikről, a harcról a kezdéstől a megvalósulásig fog szólni körülbelül. Termékeikről írok majd, kipróbálom őket, meglátogatom, ha lehet a helyszínüket. 

A másik post pedig termékek kipróbálásáról, saját meglátásaimról fog szólni hol szponzorált, hol saját magam által választott formában. Ígérem objektív leszek. Csak a saját tapasztalataimat írom majd le.
Ennek a nevével még tipródom. Ha van egy jó ötletetek, nyugodtan írjátok meg. A nyertest valami kis aprósággal honorálom majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése