2018. február 28., szerda

Ajándék ötletek 1.
Kedves óvónénik, tanár nénik, ballagók! Tessék most nektek  a fenti, sarokban lévő, nagy x-t megnyomni. Jelenleg nem a ti szemeteknek való post következik. 

Hamarosan jön az óvodai, iskolai év vége. A gyerekek bizonyára örülnek majd a nyári szünetnek. Ám anyukaként  most még valami teljesen más foglalkoztat, nem az, hogyan tudnám az energiabomba gyerekeim lekötni. 
Sokat töprengtem, keresgéltem, hogy mivel is hálálhatnám meg kedvenc óvónéninknek, óvónénijeinknek az évet, a sok munkát, szeretetet, törődés amit a gyermekeimnek adtak. Azt hiszem, ezzel nem vagyok teljesen egyedül. Akár a csoport, osztály nevében, akár mint  a gyermek hálájából. És persze a ballagó kisdiák, ovis is bizonyosan örülne egy kis évzáró ajándéknak. Millió postot, oldalt megnéztem, értelmes ötletek után kutatva. Persze ezek a tanerők már ezer féle dolgot őrizgetnek otthon emlékből és nem biztos, hogy jó ötlet a huszadik tányérkészlet, virág kaspó. Egy vásárlási utalványból legalább azt vehet, amire szüksége van. De személy szerint ezt annyira kiábrándítónak és lelombozónak tartom. Szívesebben ajándékozok emléket.
Szóval, aki máshogy gondolja, azért olvasson tovább. Az ajánlómba sok termékgyártónál utalványt is lehet kapni.

Pár ötlet, amiket találtam és nekem nagyon tetszik.
Ajándék ötlet óvónéniknek, tanárnéniknek, óvó és tanár bácsiknak, ballagó ovisoknak és sulisoknak, tarisznyák, tarisznyába valók.
Az első adag. Mert annyi érdekes dolgot találtam, hogy több post lesz belőle végül.

Egy kozmetikumos, nem kifejezetten arckrémes csomag szerintem teli találta lehet. Igaz bemegyek egy akármilyen  boltba, bevásárolok egy kazalnyit és kész. De jobban szeretem az exkluzív, érdekes, egyedi termékeket.

Az egyik ilyen, egy nagyon izgalmasnak ígérkező csomag a Herbating oldalról.

Itt megnézhetitek: https://www.herbarting.hu/felnott-termekek/herbarting-sos-csomag-anyukaknak
Emke szerkók is igazán cuki és egyedi párnákat ajánl ez ügyben. Engem rögtön elvarázsoltak.


Itt meg tudjátok nézni, hogy miket lehet még kapni nála.
https://emkeszerkok.hu/szerkok/szerkok-kategoriak/parnak
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. De az bizony elszárad. Ám ez biztos nem, amit  Meskok ajánl!Szálas virágok, amik sosem hervadnak el.
http://meskok.hu/termekkategoria/ajandektargyak/szalas-viragok/
Sweetyou ilyen alkalomra exkluzív illatokat ajánl. Az igazi nagybetűs illatot és kényeztetést. Imádom a fürdőolajuk, írtam már?https://www.sweetyou.hu/
Ajándékozz maradandót, ajándékozz Kövecskét!
Szerintem nagyon aranyos ötlet. Egyedi, festett, kézzel és szeretettel készített kő, amire bármit rá lehet tenni, sok dologra jó, mégsem foglal nagy helyet. Egy igazi kis emlék.https://www.facebook.com/kovecske/
VISU.visualplayground saját tervezésű pecséteket tud készíteni, amik kinek a szívét nem melengetnék meg?

https://www.facebook.com/visu.visualplayground/?hc_location=ufi
Gubancolt könyvjelző, ami óvónéninek, tanárnéninek, de akár az iskolásnak is kiváló ajándék.


https://www.meska.hu/Shop/index/16653Szizi egyedi, mintás tányérokat ajánl ajándéknak. Szerintem akár tablónak is jó.

http://szizi.hu/Lézervágott kincsestárnál ismét egyed, szépséges termékekre leltem, amik ajándéknak kiválóak.


https://lezervagottkincsestar.webnode.huHa már virág, akkor virágláda egyedi, Monart design módon. Vagy maradandó selyemvirág? Magam sem tudnék dönteni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése