2018. február 15., csütörtök

Herbsgarden

A post termékmegjelenést, reklámot tartalmaz.


Keresem az igazit. Vagy megtaláltam? A minap leltem a Herbsgarden termékeire, ők pedig rám. Nagyon cuki kis tégelyekben, szép, ízléses csomagolásban kaptam pár mintát kipróbálásra. Sok izgalmas "illatosság" kapott helyet abban a helyes kis csomagban. Minden héten hozok egy terméktesztes postot nektek, az ő termékeikről. 
Elsőnek az arcszérumra esett a választásom. Bevallom a csomagból kiszedve, rögtön ez fogta meg a kíváncsiságom, fantáziám is. Még sosem használtam szérumot. Ez egy tégelybe zárt koncentrátum. Az én olvasatomban egy tégelybe zárt csoda!Anti-aging Aqua Szérum
Hogyan is tudnám nektek jellemezni?
Egy üvegcsébe zárt virágoskert. 
Mikor kitavaszodik egy hosszú, hideg tél után. Belépsz a virágos kertbe, ami tele van illatokkal, színekkel. Frissességet ad és egy jó érzést. Ehhez hasonló a szérum is. Minimális, pár cseppecske kell belőle, ám egész nap velem tart az illata, az érzés a bőrömön, ahogy kisimult.
Magas hatóanyag tartalma pedig dolgozik észrevétlenül a bőrömön. Harmadik nap után már érezni, hogy feszesebb. 
A krém nem ígér semmi kimondhatatlan nevű, manapság oly divatos micellát meg ki tudja mit. Helyette tiszta, egészséges, növényi összetevőket, mint az argán olaj, a zöldtea kivonat, gránátalma mag, búzacsíra, jázminvíz és damaszkuszi rózsavíz. Ezekből is a bio változatot tartalmazza. Semmi vegyszer, káros anyag.
Külön-külön is ismert mindegyik összetevő jótékony hatása a szervezetre. Együtt pedig egy ütős elegyet alkot.
Most hozhatnám a teljes leírást nektek, hogy mivel, mire hat és mire jó, de nem teszem. Elég száraz anyag lenne és izzadságszagú, túltolt reklámhatású. Az nem én vagyok. 
Ha valakit mégis érdekel, itt megteheti: Én inkább a személyes tapasztalataim írnám le. 
Könnyű, gyorsan felszívódó állaga van, ami nem hagy maga után zsíros utóérzést. Illatos. Kellemes. Az ára kicsit borsos, de feledteti velem az a tény, hogy tényleg minimális adag kell belőle, hosszú ideig kitart. Nyomópumpás, így nem zuhan a kezedbe indokolatlanul túl sok egyszerre, hogy aztán a következő héten újra rendelned kelljen. Ráadásul a kezeden lévő bacikat nem viszed bele így. szóval kellemes meglepetés volt elsőre. Azt írtam már, hogy az illata fenséges? A parfümöket is lekőrözi simán!


Több változatban is kapható, különböző bőrtípusokhoz, korhoz, igényekhez alkalmazkodva. Így bárki megtalálja  önmaga számára a legelőnyösebbet. 
Azt hiszem én szerelembe estem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése