2018. március 22., csütörtök

Itt a tavasz...

A post termékmegjelenítést, reklámot tartalmaz

Itt a tavasz. Ja. Mégsem.
Ha már behavazódtunk és a kertben nem tudok rendet tenni, akkor megteszem a táskámmal. Ha látnátok, mi van benne... Kész zsúfi. Igazi túlélő csomag, ami mindig velem utazik. Nem is tudom, mitől szakad le a vállam minden alkalommal.
Hozzátenném, hogy gyönyörű, nagy és egyedi táskám van, amiben minden elfér. Majdnem. A fél házat elcsomagolnám minden nap, ha tehetném.
Táskarendező. Azt sem tudtam pár nappal ezelőttig, hogy azt eszik-e vagy isszák. Azt meg pláne nem, hogy nekem olyanra feltétlenül szükségem van. 
Na de lássuk, mi lakik a táskámban.
Van benne minden, mint a jó boltban. 
Szerencsétek, hogy nem videós bejegyzés, mert megőszülnétek, mire kipakolok.
3 gyerekkel az élet nem épp hurci mentes. 
Hurcolok én pelenkát, popsitörlőt, italt, kismacit, nyalánkságot, játékot, mesekönyvet, rajzokat, váltó ruhát, zsepit, wc papírt is. 
És akkor hol vannak még az én dolgaim...
Telefon, kulcs, pénztárca(utóbbi eléggé méretes), kézkrém, szőlőzsír, könyv, golyósdeó, parfüm, szemceruza, csatt, hajgumi, gyógyszer.
Pakolok ki szép sorban. Jé egy fél pár baba zokni. Néha cipőcske is van a táskámban. Bevásárlásnál az apró dolgok is ide kerülnek. na de 10 zsemle is elfér benne. Hinnétek?
Szóval kipakoltam. Jé, de könnyű így a táska.
Nézzük ezt a táskarendezőt. Szépen elhelyezek mindent benne. Megy a táskámba. Hát ő állandó lakó lesz, azt hiszem mostantól. Szuper. Rendezett, átlátható.
Mosható, mint a táskám is. Balesetek márpedig előfordulnak.Velem meg pláne. Úszott már ropitól a kakaóig mindenben.
Köszöntelek új lakó a családban. Mert mostantól olyan lakó leszel és állandó vendég, kedvenc, mint a porszívóm és a mosogatógépem, szárítógépem. :)

És akkor jöjjön mindez képekben. 
A kipakolt halmot nem fényképeztem a gyenge idegzetűek miatt. És a táska alján lapuló ropi maradványokat sem. De hogy kerülhettek oda vajon?

Na és hogy képekben is látszódjon ez a nagyszerű találmány. Ime: 
                                                               Előtte






 Utána
BrightMe táskarendező





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése