2018. szeptember 7., péntek

A kis fekete, ami nem is fekete?

Egy kis nyári visszatekintés következik. Ez a nyár bővelkedett izgalomban, tennivalókban, tervekben. Mindig jöttünk-mentünk. Kevés nyugodt, szabad perc maradt.
Próbáltuk a lehető legjobb módon kihasználni az időt.
Kicsit változtam én is ezen a nyáron. Nagyobbak a gyerekek, így kicsit több idő jut magamra. Előtérbe került a női énem. Már nem feltétlenül húznék zsákot magamra, hanem a szekrényemet feltöltöttem ruhákkal, szoknyákkal, színekkel, élettel. Nőiesebb cuccok váltották a macinacikat. 

Pár kedvencem bemutatom nektek a Bonprixtól, ami a gyerekes, szaladgálós napokon is használható, de megjelenni benne, alkalomra is kiváló. Utóbbira még kevés esélyem volt, mert azért a legtöbb időm lefoglalják a gyerekek. De igyekszem eljutni férjjel kettesben is, vagy akár egyedül megjelenni egy-egy eseményen. 
Szóval a lehető legjobb választás ilyenkor az a bizonyos kis fekete. De mi van, ha az nem is fekete igazán?

Ez a zöld ruha a szívem csücske lett ez évben.
Méltán mondhatom, hogy a kedvenc ruhadarabom lett. Kényelmes, kellemes viselet. Az anyaga nagyon jó és a szabása is remek. Bátran viselhető bárhol. Jött velem rövidke nyaralásunkra, strandra, kiállításra, vacsorára, sétákhoz...

.
Picikék fotó
                                     Picikék fotó

Második ruha egy igazi önbizalomnövelő bomba. Annyira csinos. De annak is érzem magam benne, amitől még jobb. Nem feszengek benne. Mutatós, rafinált a szabása. Ott takar és ott hangsúlyoz pont, ahol kell. Ő egy olyan ruhadarab, ami nagyon kellett a szekrényembe. Feldobja a ruhatáram. Egy igazi adu ász, pont mint egy kis fekete. Csak ez a ruci inkább színes, mint szimplán fekete. Nőies. Vidám.

                                                                         Picikék fotó

                                        A harmadik Bonprix ruha egy igazi fekete, ami minden nő szekrényében ott virít, csak némileg megbonyolítva, színesítve egy picinykét. Eddig nem volt ilyen ruhám sem, ami ezt a kategóriát körbeölelte volna. Most sikerült beszereznem ezt is. Így bármikor kéznél van, ha kell. Egy-két kiegészítő és rögtön máshogy festek benne.


                                                 Picikék fotó

A festői hátteret a Hajósi Pincefalu biztosította!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése