2018. szeptember 23., vasárnap

Átmenet

Szponzorált tartalom



Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan eljön a kabátos időszak. Ez még az a hőmérséklet, amit szeretek és komfortosan érzem magam benne. Van amit szeretek az őszben azért, annak ellenére, hogy nem a kedvenc évszakom. Például őszi születésű vagyok. Az iskolakezdést is mindig nagyon vártam ekkor. Imádom az őszi levelek hullását és a színkavalkádot, amivel jár. Szeretem, hogy csak egy vékony felső, egy kis széldzseki és már mehetek is az utamra. Még nem kell millió réteg és öltözés-vetkőzés állandóan. Még lehet egy jót andalogni a szabadban, kirándulni.
Szeretem az átmenetet. 
És szeretem a színátmenetet is. 
Ezer és ezeregy éve szeretnék már egy ruhadarabot, ami színátmenetes. Nagyon megörültem neki, mikor szembe jött velem a Bonprix oldalán egy átmeneti dzseki formájában. A színe, fazonja rögtön a szívembe lopta magát és landolt a kosaramban. Imádom azóta is. 
Mindenkinek kell egy könnyű kis kabát, amit bárhová felvehet, legyen szó mindennapokról vagy épp alkalomról.
Te megtaláltad már álmaid kabátját? 
Ha nem, most a Bonprixnél itt megteheted. Igazán izgalmas variációk, színek, különleges fazonok között válogathatsz.




Lányok már kikötötték, hogyha "kinőném" a kabátot, ugye megörökölhetik.
Remélem azért jó darabig ki nem fogom nőni!
Elég alacsony vagyok, de azt hiszem az eső már nem segít rajtam. És a kabátot nem adom semmi pénzért sem, ha már így rátaláltam!
Imádom az anyagát, a fazonját és legfőképpen a színét, a színátmenetet!
Ebben az esős időben ideális lesz. Nem túl meleg, egy vékonyabb bélése van csak, így a melegebb hőmérséklet dacára fel tudom venni, ha pedig hidegebbre fordulna, alá tudok öltözni. Vízlepergetős az anyaga kívül, vízhatlan is.


                                     Ősz, én így szeretlek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése