2018. szeptember 18., kedd

Csak csajos nap



Andris babám egy igazi anyás matrica, így sok időt nem töltök még nélküle. Ez azzal jár, hogy hurcolom mindenhova magammal. Jött velem kiállításmegnyitóra, évzáróra, kozmetikushoz és még ki tudja hogy hova nem...Szeretem, hogy ennyire szeret. Igazi fiú, ahogy nézni tud rám...Azt hiszem sok kislány szívét fogja összetörni még. 
Ritkán hagyom az apukájára vagy a nagymamákra, nagypapára. Ez idővel biztos változik, de most még így a jó neki és nekem is.
Igen ám, de lánykáim egyre jobban igénylik a nőcis, csak csajos napokat, amikor kettőjükkel foglalkozom és senki mással.
Még a nyár zárása előtt el szerettem volna vinni őket egy ilyen kikapcsolódásra. Csak mi csajok.
Mivel velük még nem nyugis vásárlás a vásárlás, fodrász-manikűr-masszázs kombót sem élveznék még, így valami teljesen más programot eszeltem ki számukra.
 Mi lehetne jobb ilyenkor, mint egy belőtt séró, egy szép ruha, smink(részemről), csacsogás, séta, természet, majd egy kiadós hamburgerezés, banánturmix és egy fagyi, némi buszozással egybe kötve(három gyerekkel egyedül elég nehezen indulok el egy-egy hosszabb vagy rövidebb buszos túrára, bár előfordult már).





Élvezték. Én is. Ezt egy nagyon jó fotós barátnőmmel megspékeltük és meg is örökítettük. Nyugi nem hamburgerezős fotókat készítettünk. 
Igazán klassz nap volt. Végre nem rohantunk, nem voltunk időhöz kötve. Csak öltözködtünk, csacsogtunk és közben csattogott a fényképezőgép. Köszönjük ezúton is a Picikék fotónak, hogy megörökítette e napunkat. Ezeket a képeket örömmel vesszük majd elő a hideg téli estéken, hogy egy kis varázslatot, napfényt varázsoljunk a szürke mindennapokba.



Ti szoktatok külön-külön is programot szervezni a gyerekeitekkel?
Nekem lelkiismeret furdalásom volt, mikor nem, de amikor elmentünk csak csajok, akkor is, hogy öcsi babánk kimarad ebből. Azt hiszem itt nincs mindenkinek jó megoldás a dologban.





Szerintem igazán hangulatosra sikerültek a képek a természet lágy ölén. Jókat nevettünk, sétáltunk, kutyáztak a csajok, felmásztak a fákra és le, még gumicsizmában is botladoztak a homokban...
Remélem jó napként fog eszükbe jutni a későbbiekben, ahol csak mi csajok voltunk, csajos napon. Emelgetik azóta is, hogy menni kellene megint csajos napot tartani. Néha kell egy kis ilyen is. 
Már alig várom, hogy közösen "wellneszezni", egy kis kényeztetésre menjünk majd, beüljünk fodrászhoz, masszíroztatni vagy közös vásárlást rendezzük, mikor elég nagyok lesznek hozzá, esetleg itthon egy kis manikűr-pedikűr, smink napot tartsunk majd. Nem csak a lányaim, hanem a kis barátnőim is. Megtanítanak, rávesznek sok mindenre. Például ilyen csajos dolgokra is, ami rám nem igen jellemző.






Fotó: Picikék fotó
Ruha: Babymandarin
Hajpánt: KokaFashion

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése