2018. november 14., szerda

Anyák, akik mertek nagyot álmodni- Ella Design


Tudtátok hogy van névjegykártyám? Van ám! Igaz tervezet csak, mert a kinyomtatásig még nem jutottam el. De Makainé Nagy Gabriella egy csodásat tervezett nekem.


Ma ő mesél nekem a munkájáról, családjáról az Anyák, akik mertek nagyot álmodni sorozatomban.



Mesélnél a munkádról nekünk? Hogyan indult? Milyen indíttatásból?
A vállalkozásom neve: Ella Design, most indult júliusban. Igazából az érdeklődés még a főiskolás éveim alatt egy szabadon választható kurzussal kezdődött, de több mint 10 évet kellett várni, hogy kiforrjon egy vállalkozás indítása.
Elsősorban logó- és arculattervezéssel, webdesign és weboldal készítéssel, kiadványok tervezésével, reklámajándékok tervezésével foglalkozom. 

Melyik a kedvenc munkafolyamatod?
Nagyon élvezem a plakátok és szórólapok készítését. Egy weboldal design tervét elkészíteni hosszadalmasabb feladat, de rendkívül élvezetes az is.



Ha nem ezzel foglalkozol, akkor mit csinálsz szabadidődben? Hogyan tudod összeegyeztetni a munkád és a családod?
Mellékállásként csinálom eredeti, gyógypedagógus állásom mellett, ráadásul van három nagyon eleven fiacskám.
A munka és a család összeegyeztetése eddig is komoly fejtörést okozott, de ezután még jobban oda kell majd tennem magam. Ez csak úgy működik, ha mindent percre pontosan megszervezek, előre tervezek. Az egyensúly fenntartása nagyon fontos, éppen ezért nem is vállalok el mindent, csak amit tudom, hogy időben be tudok fejezni.
A gyerekek is szeretik nézni amikor dolgozom. (Persze a gyerekek elfogultak és nekik még minden tetszik, amit anya készít. 



Mit tartasz fontosnak a munkáddal kapcsolatban?
Igyekszem magam folyamatosan képezni és lépést tartani a legújabb trendekkel. Ez egy véget nem érő folyamat. Még nagyon sokat kell tanulnom, de minden munkával fejlődöm és egyre gyorsabbá, könnyebbé válnak a munkafolyamatok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése