2018. november 13., kedd

Kis barátunk a Zelbától

Új kisbarátunk érkezett a Zelbától a minap tesztelésre. Kivételesen nem plüss vagy horgolt formában. Szilikonból. Igen, jól olvastátok, szilikonból. Szokatlan formája a kedvencnek egy szilikonos dolog. Ám Andrisnak jobban tetszik, mint eddig bármi, amit kapott. Pedig a plüsstől kezdve az autókig minden van itthon, elhihetitek.
Nem igazán az a fajta, aki a kedvencét a hóna alatt cipelné egész nap. Így meglepett vele rendesen, hogy most ennyire az élete részese lett egy kis figura. 
Van előnye is a választásának, hiszen szilikonból van, így könnyen letörlöm, ha bekoszolódik. És ez sűrűn bekövetkezik ám.



Igen, jól látjátok pingvinünk személyesen egy éjjeli lámpa.
Így este is jó ha vele van, mert felkapcsolom és a hangulatvilágítás is megvan, nem kell sötétben átbotorkálnom, ha megnyikkan kisfiam. 




Szegény pingvinünk elég strapabíró, azt elmondhatom minden teketória nélkül. Rendesen nyúzva van. Cipeli a kis manóm álló nap magával, mindenhová. Este csak akkor tudom kivenni a kezéből, ha valóban elaludt. Szeret játszani is vele. Imádom, ahogy szerepjátékozik a pingvinnel. Eddig tőle még nem láttam ilyet. 
De jaj annak, aki el akarja orozni a kedvencét!

A készítő azt hiszem, erre azt mondhatná, hogy nem rendeltetésszerűen használjuk, hiszen világító eszköz, nem plüss. De ártalmatlan, strapabíró és irtó cuki. 

Megértem a kis törpénk vonzalmát iránta, mert én is beleszerettem a lámpácskába. Keveset beszél még András, de a lámpa és pingvin szavakat tisztán megtanulta rögtön. Hangos méltatlankodásba kezd, hogy megkapja az óhaja tárgyát, ha véletlenül kikerül a látószögéből. 

Nem tudom, hogy vagytok vele, de elemboltot nyithatnék, mert mindig minden elemes és persze gyorsan lemerül. Nem beszélve arról, hogy sokszor hangosak is. Attól végképp a falra tudok mászni. Volt nekünk éjjeli lámpánk, ami zenélt és nem lehetett kikapcsolni. Mit ne mondjak, nem lett hosszú életű nálunk.
Most gyorsan elrebegek egy hálaimát a készítőnek, mert végre valami, ami nem elemmel működik, hanem tölthető! Azt sem kell túl gyakran. Van egy kivehető egység, amit feltölthetsz nappal, ha lemerülne. Elvennem sem kell, kivenni a kezéből az imádott pingvinjét, míg feltöltöm. Csak az egységet operálom ki és teszem vissza később.
Kétféle verzióban működik, csak világít vagy a fény színét váltogatja. 
Félős gyerekeknek atom jó, ha kéznél van. Márpedig nálunk mindhárom igényli a minimális fényforrást.




Volt némi közelharc is, hogy kié legyen, így azt hiszem, be kell szereznem a nagyoknak is egy saját figurát. Nem csak pingvinben van. 
Bevallom, az én kedvencem a bagoly. A nyuszi, mackó forma is nagyon kis kedves, lányok azokért vannak oda. 
Na de most vegyek magamnak is egy saját baglyot? Nem ciki az? De annyira aranyos! Ne mondd, hogy te nem örülnél egy cuki bagolynak!
Szép éke lenne az asztalomnak. Ha nem viszik el a gyerekek azt is...

Több méretben kapható, így kisebb és nagyobb lámpást is lehet választani, attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb pracliba szánod. 

Túlzás nélkül állíthatom, hogy imádjuk...

Ha megtetszett neked is a kis pingvin barátunk, most akciósan megrendelheted a kuponkódommal március 31.-ig. A rendelésnél annyit írj be, hogy eletunk18
Így rögtön lejön az éjjeli lámpa árából 15%.
Zelba termékeit megnézheted, megvásárolhatod itt vagy itt:  https://www.facebook.com/zelba.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése