2018. december 16., vasárnap

Karácsonyi ajánló 3


Élmény az ajándék. Bizony a millió-csillió ajándék mellett néha jó, ha élményt adunk. A mi családunk szereti, ha nem csak kézzelfogható van a fa alatt, hanem egy közös kirándulás, egy élmény is. Szeretünk színházba, moziba, bábszínházba, kiállításra, hangversenyre és állatkertbe, vadasparkba is menni. Ez az, amit a gyerekek nem felejtenek el sosem. Az együtt töltött időt és az ott látottakat, hallottakat, tapasztaltakat.
Most nektek is ajánlok párat. Idén ez az utolsó ajánlóm. Remélem sikerült pár ötletet, ajándékot kiválasztani a bejegyzésekből.



Hűs Udvar, Noszvaj
Egy közös kiruccanás, nyaralás-telelés?
Noszvaj egy kis  falucska a Bükkben, melynek van egy varázslatos hangulata. Szerettünk volna egy olyan szálláshelyet létrehozni, ahol a az emberek kicsit ki tudnak zökkenni a mindennapi rohanásból, picit lelassulnak, megnyugszanak, csak egymásra, figyelhetnek. Ahol csönd, nyugalom, tiszta levegő van és közben minőségi, helyi alapanyagokból készült ételeket is kóstolhatnak a vendégek.
Tavasztól őszig persze rengeteg program is van a faluban, közelben strandok, túraútvonalak, Forrástúra Tanösvény stb. Ha valaki aktív pihenésre vágyik. De egy téli kis kuckózás, szánkózás is remek lehet ezen a helyen.
Az utalvány tulajdonosának 6 hónapja van arra, hogy foglaljon Nálunk. 2 felnőttet vagy egy maximum  3 gyermekes családot tudunk elszállásolni. A ház teljesen bababarát.



Egy teakóstoló ws? Finom, ízletes, nagyszerű teákból kóstoló, különleges program. A Teaprogram gondoskodik a jó szórakozásról.




Természetesen gyerekekkel Spisák Katalinnal.
Foglalkozásokat tartok gyerekeknek és felnőtteknek, pedagógusoknak főként Fontosnak tartom a népi mesterségek, hagyományok megismertetését és a természet tiszteletére való nevelést. Kizárólag természetes anyag felhasználásával dolgozom, ilyen jellegű foglalkozásokat tartok. Írja magáról Katalin. Szerintem csuda jól hangzik!




The Kids Club angol tanfolyam a kicsiknek, amivel játszva tanulnak. Csecsemő kortól egész 14 éves korig. A Vidám angol oldalán mindent megtudhatsz e képzési fajtáról. Mi nagyon szeretjük. Nem csak élményt adhatsz a gyerekeknek vele, hanem tudást is!




Szívvel-lélekkel Stúdió hastánc órái, ws-e, kurzusai remek kikapcsolódás a család női tagjainak, bármikor  Mahastival. Akár otthonról elérhető tananyagait is választhatod, akkor elmenni sem kell sehová. Mozgás, kikapcsolódás, nőiesség, testtudat. Mi kellhet még?




Alkoss saját illatot! 
Ugye milyen jól hangzik? A mindennapokban egy jó illat nem csak öltöztet, hanem felvidít, megszínesíti az életet. Szerintem remek kikapcsolódás lehet egy ilyen tanfolyam.
It's Your World további remek programokat szervez, amik érdekesek lehetnek. Igazi élménydömping.





Umenhoffer Pince bortúra
Egy kis pince tele élettel, szeretettel, finom borokkal, szívélyes vendéglátással.Igazi élmény egy estét eltölteni a gyönyörű Hajósi Pincefaluba Mártiéknál!




Kreatívellátó remek kis csomagjaival élményt adhatsz a javából. Nagyon jó kézügyesség fejlesztő is. Készítsetek közösen bármit, egy élmény lesz! 





Skill Café Kommunikációs Műhely Welsh Krisztával.
Létrehoztam a Skill Café Kommunikációs Műhelyt, ahol középiskolás és egyetemista fiataloknak tartok workshopokat, foglalkozásokat. Kiscsoportos, nagyon gyakorlat centrikus módszerrel dolgozunk. Egynapos előadástechnika tréningeket tartottunk idén, szuper visszajelzésekkel gyerekek és szülők részéről is. (Jövő évben bővített repertoárral. Olyan témák lesznek, mint érveléstechnika, vitakészségfejelsztés, és angol nyelvű programokat is tervezek indítani).
Szerintem nagyszerű ajándék ötlet.




Ajándék utalvány idegenvezetésre Lisszabonban/Portóban itt. Nem egy megszokott ajándék. Krisztina igazán ismeri a két város látnivalóit, ahová érdemes betérni, amit meg kell mindenképpen nézni. 



Rendszer-terápiás és egyéni életvezetési tanácsadás Kálmán Eszterrel itt. Az új évben érdemes valami egészen új vonalat kipróbálni. Rendszerezni magunk akár. Izgalmasan hangzik? Kukkants be Eszterhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése