2018. április 5., csütörtök

Anyukák, akik mertek nagyot álmodni- Lolo Homemade






- Mit lehet tudni rólad?
Lolo Homemade tex. Honnan ered a név? És az ötlet, hogy saját vállalkozásod legyen?
-Balázs Vivien vagyok a Lolo homemade designer megálmodója és létrehozója. A márka 2017 márciusában indult útjára kislányom, Lorena megszületése után két évvel. Az ötlet egészen egyszerűen, úgy jött, hogy a kislányomnak soha nem találtam számomra tetszetős sapkát. Kis városunkban, Győrben, de a környékén sem, foglalkozott ezzel az iránnyal senki, amit Én képviselek, így ez egy plusz löket volt, hogy belekezdjek. Akkor nem sejtetem, hogy még a világ másik feléről is tőlem fognak sapkát, csősálat rendelni. Majd pár hónap alatt úgy kinőtte magát ez a dolog, hogy sorra kaptunk újabb és újabb megrendeléseket különböző kiegészítőkre és ruhákra.
A márka neve három részből tevődik össze, az első: Lorena beceneve – Lolo, második: a homemade – családi vállalkozásnak indult, de egy hónap alatt kinőtte magát a családi vállalkozás, és az utolsó: designer –  minden egyes terméket Én tervezek meg, de természetesen szoktunk a varrónőimmel együtt is ötletelni.

- Hogy mi a legnehezebb az indulás óta? 
- Megbízható, ügyes szakembert, azaz varrónőt találni. Hála ég egy ideje erre nem lehet panaszom, hiszen 5 nagyszerű vér profi szakember vesz körül. 

- De nem csak vállalkozó vagy, hanem anyuka is. Hogyan tudod a munkát maximálisan összeegyeztetni a családdal, háztartással?
Nem volt egyszerű Anyaként, Egyedülálló anyaként, fiatal nőként helytállni egy kezdő vállalkozásban, ez tény, de imádom, amit csinálok. Bevallom ezen a kérdésen 45 percet gondolkoztam ki-ki nézegetve az ablakon a hóesésbe. Eddig nem igazán fogalmazódott meg bennem, hiszen olyan hirtelen forrta ki magát minden, hogy időm sem volt gondolkozni.



- Miket készítesz pontosan? 
Ruhákat, kiegészítőket, home kiegészítőket (ágyneműhuzatok, párna, paplan, takarók) készítünk és ezen kívül mindent, ami textil. Gyermekek és felnőttek számára, üzleteknek- vendéglátó egységeknek, magánszemélyeknek egyaránt. Valamint újdonságként matracokat is forgalmazunk, egyedi és standard méretben.


- Milyen alapanyagokkal szeretsz dolgozni?

A rugalmas bio pamut (más nevén bio jersey) messze a kedvencem. Ezzel az anyaggal indult minden! Puha, prémium minőségű anyag melyből bármilyen baba/gyermekruhát valamint sapkát, fülvédőt, tipit készítünk.

- Mi a fő termék, ami a legnépszerűbb?
A legnépszerűbb termékünk?
Megpróbáltam egyet kiemelni majd még 4-et hozzá írtam. Szóval több ilyen is van. A prémium nyomott mintás (bio jersey) tipi hálózsákjaink nagyon népszerűek. De most már jön a fülvédős idő is, amivel szintén az élen járunk.

                                                        Konczi Réka Photography

- Mit üzennél a vásárlóidnak?

Minden kedves, leendő vásárlónkat szeretettel várjuk a facebook és instagram felületünkön, amíg el nem indul webshopunk ami Magyarországon egészen egyedülálló lesz ezen a területen. A törzsvásárlóink számára remek hírünk van, ugyanis hamarosan elkészül törzsvásárlói kártyánk is, amely bizonyos rendelés szám és összeg felett kedvezményt biztosít vevőinknek. Tavaszi kollekciónk is hamarosan befotózásra kerül, érdemes követni oldalunkat, mert kicsiknek, nagyoknak egyaránt jövünk csodaszép színes ruhákkal.

Lolo Homemade termékeit itt megnézhetitek és megvásárolhatjátok: Itt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése