2018. november 22., csütörtök

Az idő hasznos eltöltése a cél-online kurzusok 2!

                              Picikék fotó
Korábban készítettem nektek egy online kurzus kedvcsinálót. Jó idővel rá, most érkezik a második fordulója. Ha tanulnál, de nincs időd elmenni.


Mógor Kriszti vagyok, megoldásközpontú coach, kommunikációs szakember. Online önismereti tréningem indul kifejezetten édesanyáknak.
Segítek Neked abban,hogy megtaláld az autentikus énedet.
Mit jelent ez pontosan? Ez egy olyan tanfolyam, amilyet még senki nem csinált a Világon.
– ONLINE, bárhonnan elérhető 
– 8 fix e-mailből áll, amelyek kevés elméletet és kérdéseket, feladatokat tartalmaznak 
– 2 coaching beszélgetés  (a 2. és az utolsó e-mail után ajánlatos)
– választhatsz egyet a 6 füzetünk közül, melyek tanulmányok vagy munkafüzetek 
– válasz 24 órán belül: ami miatt különleges az elsősorban ez, a rendelkezésre állás. Ez azt jelenti, hogy a levelezés, a kérdések nem állnak meg a 8 feladat válaszaival. Újabb kérdéseket kaphatsz, s Neked is újabb válaszaid lehetnek. Ez egy élő kapcsolat velünk, ahol teljes figyelmünkkel Rád koncentrálunk. 
– egyedi tempó: a tanfolyamot maximum 3 hónap alatt kell megcsinálni. Tempósan 1 hónap alatt is lehetséges, de lehetnek életesemények, ami miatt belassítasz vagy egyik feladatban jobban elmerülsz. Ilyenkor alkalmazkodunk. Mindig csak a kész válasz után kapod a következő feladatot. 
Miért fontos ez?
A sok személytelen emberi kapcsolatban (e-mailek, gyorstalpalók, felszínes ismeretségek stb.) nem érzed már jól magad? Sodródsz az árral, tudást sajátítasz el, amit vagy használsz vagy nem, vagy boldogít vagy nem? Nem jók az emberi kapcsolataid, sok konfliktusod van?
Amint belemerülsz a témákba, úgy érzed majd, hogy nem tudod abbahagyni. Ihletet kapsz, s abban és másban is elkezdesz kreatív lenni, fejlődni. Akár megteszel egy régen tervezett nagy lépėst. Mindez egy hatalmas megkönnyebbülés érzéssel párosul.
Témák: önreflexió, 5 ismerős tükröt tart Neked, feszültségoldás, időgazdálkodás, relaxáció, tudatos jelenlét, motiváció, emberi kapcsolatok, kommunikáció, következetesség és minden, amit Te hozol.
Benne vagy? Jelentkezz: krisztina.mogor@gmail.com 

A Mini Önismereti Tréninget is választhatod.
Ez a fentiekben annyiban tér el, hogy 5 e-mailt és 1 coaching beszélgetést tartalmaz.
Kezdhetjük?





Nagy-Ádám Ibolya KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAM
Igazán nagy útvesztő, az biztos. Itt megtaláljátok.
Hamarosan egy kisbabával fog bővülni a családotok és nem tudod, hogy milyen ellátások fognak megilletni, ha megszületik a kicsi?
Nem tudod, hogy ezeket a pénzbeli ellátásokat mikor, hogyan, milyen sorrendben kell megigényelni? Egyáltalán milyen feltételekkel veheted majd ezeket igénybe?
Esetleg sajnálatos módon elveszítetted az állásodat, de közben kiderült, hogy kisbabát vársz és szeretnéd tudni, hogy ilyen esetben jogosult leszel-e bármilyen ellátásra?
Tudod-e, hogy mi az a sokat emlegetett GYED extra vagy mit jelent pontosan a CSED-nél igénybe vehető kedvezményszabály?
Tisztában vagy-e azzal, hogy ikergyermekek esetén milyen speciális kedvezmények illetnek meg?
Vagy ha már van(nak) gyermeke(i)d és kistestvért terveztek, szeretnéd tudni, hogy ebben az esetben hogyan alakulnak majd az igénybe vehető ellátások,  hogyan járna a családod a legjobban anyagilag?
Mit vegyél igénybe te és mit az apuka?
Vajon a születendő kisbaba apukája, a párod is megigényelheti a GYED-et vagy a GYES-t? Ha igen, mire érdemes ez esetben odafigyelni?

Ha már áldott állapotban vagy, illetve ha még csak tervezitek a családbővítést és ehhez hasonló kérdések merültek fel benned, de nem tudod a pontos válaszokat és segítségre lenne szükséged, akkor A KISMAMA TB OKOSÍTÓ ONLINE TANFOLYAMRA van szükséged.


Dr Skita Erika: Értsük a szót
Az online tanfolyamunk abban nyújt segítséget, sok példával, hogy hogyan lehet a büntetés eszközének használata nélkül is együttműködésre bírni a gyerekeket.
A cél jó, a büntetés nem a jó eszköz, ám sokan nem tudják, mit lehet használni helyette, hogy a gyerekek értsék, hogy „ezt már komolyan gondolom és nincs több türelmem”. Ebben segít ez a tanfolyam – eszközöket – és magyarázatokat - ad azokra a helyzetekre, amikor úgy érezzük, eszköztelenek, tehetetlenek vagyunk.

Akik már tanultak az online tanfolyamon, mind azt jelezték vissza, hogy nagyon fontos és hasznos új információkat kaptak és segítségükre voltunk abban is, hogy valóban átgondolják, hogyan lehet mindezeket a gyakorlatban is megvalósítani.

Igazán izgalmasnak hangzik. Itt bővebbet olvashattok róla. 


Papszt Kriszta: Időgazdálkodás. Na igen, ez is egy olyan, ami nagyon rám férne.
Mindig elúszok és úszok az árral. 
Ez egy hat hetes online kurzus, amiben cél és időtervezést tanulhatsz. De számos más területen is segítő kezet tud nyújtani neked a https://papsztkriszta.com/




Gyöngyösi Szilvia Mymove.hu Európa első online fitnesziskolája, amely nem csak oklevelet, de OKJ-s képzéseket is biztosít!
Fitnesz, aerobic és különböző táncirányzatok edzőit tanítja online.
 Az elméleti és gyakorlati órákat neves szakemberek tartják, akiket videók segítségével követhetnek nyomon a tanulók, de online párbeszédre és személyes találkozásra is lehetőség van. Európa első online fitnesziskolája az okleveles képzések mellett OKJ-s tanfolyamokat is kínál, és ingyenesen kipróbálható.Több mint 21 féle kurzus van.

"Képzéseink elvégzése rugalmas időbeosztással történik, nincsenek kötött időpontok, így bárki igényeihez alkalmazkodunk. Oktatóink között vannak az ország legjobb szakemberei, mint Czanik Balázs, Simon Szimonetta, vagy Konok Zsuzsanna. Az elméleti és gyakorlati órákat videós és szöveges formában is elérik a tanulók, de online párbeszédre és személyes találkozásra is lehetőség van" - mondta Gyönygösi Szilvia, a Mymove.hu ügyvezetője, aki kiemelte fejlesztéseiknek köszönhetően az oktatóprogramot tableten, mobiltelefonon és számítógépen is lehet használni.

Az online fitnesziskolában kezdő és profi edzők is találnak maguknak sz

okleveles képzéseket, sőt fitness instuktor, sportoktató és aqua tréner OKJ-s tanfolyamokat is indítanak - igaz, ezeket csak részben e-learning formájában.

"Évek óta dolgozom edzőként és oktatóként. Sok képzésem azért maradt el azért, mert az edzőknek probléma volt az utazás, a gyerekfelügyelet megoldása, vagy a távolság. Az internetes oktatásnál ettől nem kell tartani, ráadásul a tananyag is jobban elsajátítható, mint egy átlagos kétnapos képzésen, hiszen nálunk harminc napon át korlátlanul ismételhető az összes videós és szöveges tartalom" - nyilatkozta Gyönygösi Szilvia, aki hozzátette: a kényelem mellett fontos tényező a pénz is, hiszen míg egy hagyományos tanfolyamon több tízezer forintot kell költeni, náluk ugyanazt a szakmai minőséget meg lehet kapni az offline tanfolyami árak töredékéért.

A Mymove.hu weboldalon elérhető számos képzés ingyenesen kipróbálható. Beiratkozáshoz mindössze a megfelelő iskolai végzettség (általában érettségi) megléte, illetve egy orvosi igazolás szükséges. A tanfolyamok elvégzése után az online fitnesziskola marketing tanácsokat is ad a trénereknek, sőt eseteként munkalehetőséget is szerveznek számukra.


Vuray György Vállalkozói Képzése szintén izgalmasnak tűnik.Ha nem tudod hogyan kezdj neki, ha nincs időd beülni az iskolapadba megtanulni, akkor végezd online itt. Egy vállalkozás beindítása elég nehéz dió és nagyon sok előre nem látható buktatója van.


Smith Andrea projekjte az angol nyelv tanítása life coaching módszereken, programokon, technikákon keresztül.

Egy nyolchetes, kimondottan nőknek szóló önismereti- és személyiségfejlesztő program, melyhez legalább középfokú nyelvtudás szükséges. Itt megtaláljátok Andi bővebb leírását angolul, vagy itt a magyar nyelvű iránymutatóját a képzésről. 


Tulok Imre Értékesítéstámogatás kurzusáról a tudnivalók bővebben itt.

"Te a szakmádhoz értesz. Én a értékesítéshez. Megtanítalak!" Számomra már a mottója is olyan, amire fölkapom a fejem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése