2018. január 6., szombat

Anyukák, akik mertek nagyot álmodni- Posterdream és szilvi


A következő szombat anyukáját közelebbről is ismerem, hiszen osztálytársak voltunk. Már akkor is nagy szépérzékkel megáldott, jó beszélőkés csajszi volt. Most pedig egy igazán karakán, klassz anyuka vált belőle, aki mert tenni az álmai megvalósításáért.
Fogadjátok sok szeretettel Szilvit és a Posterdream-et.



- Két csodaszép kislány anyukája vagy, e mellett a Posterdreamer márka megálmodója is, gondolom háztartást is vezetsz. Hogyan tudsz rendszert vinni az életetekben? Hogyan tudsz mindenhol helytállni egyformán?
Köszönöm szépen. :) Igen, ez mind igaz, ezek mellett még webdesignerként arculattervezéssel és weboldalkészítéssel foglalkozom, így tényleg nem unatkozom soha. Nehéz minden területen megfelelni, de igyekszem, ha csak átmenetileg is egyensúlyt teremteni az életünkben. Aztán persze mindig billeg a mérleg nyelve, de ezt el kell fogadni szerintem.

- Honnan jött a Posterdreamer mint ötlet és maga a név?A Posterdreamer Fanni 2 éves születésnapján indult az Ő első poszterével, a név 2-3 álmatlan éjszakámba került, de úgy érzem megérte.

- Miért kezdtél el vállalkozni inkább, mint otthon maradtál volna sima anyukaként, esetleg elhelyezkedtél volna valahol dolgozni? 
Immár  lassan 8 éve vagyok vállalkozó annak minden szépségével és nehézségével együtt, tehát már a gyerekek előtt sem volt főnököm a szóhagyományos értelmében. Számomra ez így nagyon kényelmes, el sem tudom most képzelni, hogy "beüljek" egy 8 órás munkakörbe valahova. Őszintén csodálom azokat az anyukákat, akik akár több gyerkőc mellett főállásban dolgoznak és a háztartást is viszik és a  párjuknak is nők maradnak, szerintem ők az igazi hősök.




- Mi a legjobb dolog a vállalkozásodban? Mely visszajelzések miatt érdemes csinálni?
A legszuperebb érzés, amikor olyan visszajelzést kapok, hogy valóban ott voltak azok az örömkönnyek a megajándékozott személy szemeiben, vagy épp a kis első szülinapos nem győzött mosolyogni és "tapizni" a poszterét és nem győzik megköszönni, hogy segítettem ilyen széppé tenni az ünnepet, szerencsére szép számmal kapok ilyen visszajelzést, azt hiszem ezekért érdemes csinálni. :)

- Mik a legnagyobb nehézségek a munkádban?
Megtalálni az egyensúlyt. :)

- Volt már hajmeresztő ötlet, amit nem vállaltál?
Nem volt még ilyen. :) Azt hiszem, bevonzom a jó ízlésű, stílusos anyukákat, mert ha van valami konkrét elképzelés abból sikerül mindig valami nagyon egyedit és ízléseset alkotni.

- Mesélj a Posterdreamerről. Miért válasszák a vevők a te egyedi termékeidet? Kinek ajánlanád?
A megrendelőim többsége kisgyermekes anyuka akárcsak Te vagy én.  Posterdreamert azok az anyukák választják, akik nem az olcsóságot keresik, hanem a minőséget és egyediséget tartják a legfontosabbnak, ők a stílusos anyukák. Talán pont emiatt nagyon jó a kommunikáció közöttünk, ráérzek arra, mit is szeretnének és szívvel lélekkel azon vagyok, hogy ezt megkapják.



- Mennyire nehéz és mennyi idő megálmodni, megtervezni és kivitelezni egy-egy termékedet?
Ez egy érdekes kérdés, hiszen ez nem úgy van, hogy én most leülök a gépem elé és már jön is az ihlet, sokszor az éjszaka közepén vagy bevásárlás, vasalás közben jön egy jó ötlet, vagy éppen a városban járva-kelve talál meg az inspiráció. Így pontosan nem lehet meghatározni mennyi idő egy-egy tervet elkészíteni, megrajzolni, de ha kizárólag a grafikai részét nézem az átlagosan kb. 2-5 óra, ez változó. 

- Lányok mit szólnak anyu munkájához?
Szeretik, Fanni mindig jön, amikor rajzolok, nézegeti és odavan értük, gyakran hangzik el tőle, hogy: 
-Anyuuu egy ilyet nekem is rajzolj!

- Mit üzennél azoknak az anyukáknak, akik még csak most törik a fejük a saját vállalkozásuk indításán?

Csak egy szót: Hajrá!



Szilvi termékeit megnézhetitek és megvásárolhatjátok itt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése